Vacatures

Wil je geld verdienen met je studie én je medestudenten helpen? Dan ben je bij StudentWiki aan het juiste adres.

StudentWiki is altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die ons kunnen helpen bij de vervaardiging van onze producten. Onze vacatures vallen uiteen in drie categorieën:

Ben je gemotiveerd? Een bevlogen student? En wil je je medestudenten helpen bij het halen van hun tentamens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samenvattingen schrijven

Taakomschrijving

Je schrijft aan de hand van strakke richtlijnen van het bestuur een kwaliteitssamenvatting. Voor het schrijven van een samenvatting is het vereist dat je het desbetreffende vak hebt gevolgd.

Vergoeding

Voor het schrijven van een StudentWiki samenvatting ontvang je een vast bedrag per geschreven pagina. Het totaal bedrag kan vermeerderd worden indien nader overeen te komen doelstellingen worden behaald.

Uitwerkingen maken

Taakomschrijving

Als schrijver van de antwoorden van de werkgroepopdrachten is het jouw taak om voorbereid naar iedere werkgroep te gaan en actief mee te doen in de les.

Vergoeding

Voor het vervaardigen van de antwoorden van de werkgroepopdrachten krijg je een vaste vergoeding per week én de samenvattingen, oefenpakketten en de Essentials van het desbetreffende vak (mits beschikbaar).

Ambassadeur worden

Taakomschrijving

Als ambassadeur promoot jij StudentWiki en onze producten onder je studiegenoten, vrienden en vriendinnen. Dit doe je bij de hoorcolleges en online.

Vergoeding

Voor het promoten van StudentWiki en onze producten ontvang je alle samenvattingen en oefenpakketten die je nodig hebt. Ook kun je onder bepaalde voorwaarden een vergoeding krijgen.